logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


met elkaar wandelen geld


Bewegen? Altijd goed!


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Voorlichting en ontmoeten

Over reuma en het omgaan hiermee organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor leden.
Onderaan op deze bladzijde een beschrijving van de komende voorlichtingsactiviteiten. Tenzij anders vermeld vinden deze plaats in de Boogh, van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht. Deze laan ligt tussen de wijken Oog & Al en Kanaleneiland.

De vereniging stimuleert door diverse activiteiten ook het contact tussen lotgenoten. Zo worden elk jaar gezellige activiteiten georganiseerd, waar vaak een eigen bijdrage voor gevraagd wordt. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn het verenigingsuitje, het kerstdiner voor de hele vereniging en het eigen diner voor de (Bechterew) hydrogroepen.

Onze agenda voor de komende maanden:


 • Openingslunch, zaterdag 9 september 2017 van 12 - 14 uur in de Boogh

  Alle leden hebben inmiddels een brief ontvangen met meer informatie, geeft u zich op!

 • Symposium "Samen staan we sterk: vroege diagnose en complicaties", zaterdag 7 oktober 2017 van 10 - 16 uur in Aristo Zalencentrum in Utrecht Lunetten
  Dit wordt een bijzonder symposium ter gelegenheid van de Wereldreumadag. De dag is georganiseerd door onze vereniging samen met de Nationale Vereniging Reumazorg Nederland en Reuma Netwerk Utrecht e.o. U leest alles over deze dag (sprekers, programma, kosten en opgave) op deze webpagina. Komt u ook?
 • Bechterew-etentje, maandag 13 november 2017 van 19 - 22 uur Meer informatie over opgeven, locatie en kosten volgt voor de deelnemers van onze 3 axiale SpA (nieuwe naam Bechterew)-groepen.
 • Kerstdiner, donderdag 14 december 2017 's avonds
  Meer informatie over opgeven, locatie en kosten volgt.
 • Kerststukje maken, dinsdag 19 december 2017 van 13.30 - 15.30 uur in de Boogh
  Meer informatie over opgeven en kosten volgt in de volgende Reumavisie.
 • Verenigingsuitje, woensdag 16 mei 2018
  Meer informatie volgt, maar zet de datum vast in uw agenda!

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2017 RPV Utrecht