logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


leden leden


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Lid worden

Voor € 17,50 per jaar kunt u lid worden van onze vereniging.
Door een aantal zorgverzekeraars wordt uit de aanvullende verzekering het lidmaatschap vergoedt.

Met uw lidmaatschap kunt u deelnemen aan de verschillende activiteiten die onze verenging aanbiedt.
Afhankelijk van de activiteit kunnen er kosten aan verbonden zijn.

Als u hier klikt dan downloadt u een formulier. Vult u dit met de pen in en stuurt u het ondertekend per post op naar: J. In der Maur, IJsvogel 68, 3602 XR Maarssen.
Ingevuld en met uw handtekening kunt u het formulier ook ingescand mailen naar ledenadm.rpvu@gmail.com.
Uw eventuele vragen over het lidmaatschap kunt u natuurlijk ook naar dit adres mailen.


Lidmaatschap Iederin Sommige zorgverzekeraars vragen een bewijs dat onze patiëntenvereniging aangesloten is bij Ieder(in). Andere zorgverzekeraars willen dat de patiëntenvereniging het lidmaatschap van Ieder(in) zichtbaar maakt op hun website. U kunt daarom hier de brief over ons lidmaatschap van Iederin downloaden.

AVG 2018 De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is op 25-05-2018 in werking getreden. Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o. gaat zorgvuldig met uw gegevens om. Niet alleen vanwege de eisen die de wet stelt, maar vooral omdat wij het belangrijk vinden uw privacy te waarborgen. In onze Privacyverklaring 2018 laten we u weten welke persoonsgegevens we verzamelen als u zich aanmeldt als lid van de vereniging, als deelnemer aan onze activiteiten en bijvoorbeeld onze website gebruikt. Ook vertellen we u hoe we deze gegevens verzamelen en wat we ermee doen. In het kort komt onze privacyverklaring erop neer dat we uw persoonsgegevens alleen gebruiken voor doelen die met u zijn overeengekomen, de gegevens geheimhouden en ze zorgvuldig beveiligen.

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2019 RPV Utrecht