logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


2 teams volley


Bewegen? Altijd goed!


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Volleybal voor mensen met Bechterew

We zijn een actieve groep volleyballers en vinden regelmatig sporten, rekken en strekken heel belangrijk.

Iedere twee weken trainen we een uur onder begeleiding van twee trainers. We doen dit op de eerste en derde maandagavond van de maand vanaf 18.00 uur in het Revalidatiecentrum De Hoogstraat, Rembrandtkade 10 in Utrecht. De kosten worden grotendeels gedragen door onze vereniging. Voor zaalhuur en overige kosten betaalt elke deelnemer zelf ca. € 15,-- per jaar. De meesten van ons doen deze training voor of na de hydrogroepen.

Plezier en beweging zijn onze belangrijkste drijfveren. We hopen door training steeds beter te kunnen spelen. Maar we willen natuurlijk ook steeds beter presteren op het jaarlijkse Bechterew-volleybaltoernooi in stadion Galgenwaard (Utrecht). Lees hier meer over dit internationale toernooi.
Dat beter worden lukt ons, want in 2016 eindigden onze 2 teams op de 11e en 16e plaats op een totaal van 34 teams.

Wij zoeken altijd nieuwe teamleden. Hebt u interesse neem dan via contact op met onze coördinator Erik Anten. Gebruik daarvoor het formulier op onze contactpagina.

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2019 RPV Utrecht