logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


met elkaar wandelen


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Voorlichting en ontmoeten

Over reuma en het omgaan hiermee organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor leden.
Onderaan op deze bladzijde een beschrijving van de komende voorlichtingsactiviteiten. Tenzij anders vermeld vinden deze plaats in de Boogh, van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht. Deze laan ligt tussen de wijken Oog & Al en Kanaleneiland.

De vereniging stimuleert door diverse activiteiten ook het contact tussen lotgenoten. Zo worden elk jaar gezellige activiteiten georganiseerd, waar vaak een eigen bijdrage voor gevraagd wordt. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn het verenigingsuitje, het kerstdiner voor de hele vereniging en het eigen diner voor de (Bechterew) hydrogroepen.

Onze agenda:


  • 21 maart 2020 Jaarvergadering en lezing Reuma en vermoeidheid door dr. Mechiel KorteBuurtcentrum De Leeuw (podiumzaal), Samuel van Houtenstraat 1, 3515 EA, Utrecht. Stukken staan op de startpagina.
  • 4 april 2020 van 11.30 - 17.30 u. Bechterew-volleybaltoernooi Stadion Galgenwaard Utrecht (sporthal)
  • 19 september 2020 van 10 - 15 uur 40 jaar RPV Utrecht Meer informatie volgt voor de zomer.

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2020 RPV Utrecht