logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


met elkaar wandelen


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Voorlichting en ontmoeten

Over reuma en het omgaan hiermee organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor leden.
Onderaan op deze bladzijde een beschrijving van de komende voorlichtingsactiviteiten. Tenzij anders vermeld vinden deze plaats in de Boogh, van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht. Deze laan ligt tussen de wijken Oog & Al en Kanaleneiland.

De vereniging stimuleert door diverse activiteiten ook het contact tussen lotgenoten. Zo worden elk jaar gezellige activiteiten georganiseerd, waar vaak een eigen bijdrage voor gevraagd wordt. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn het verenigingsuitje, het kerstdiner voor de hele vereniging en het eigen diner voor de (Bechterew) hydrogroepen.

Onze agenda:


  • 21 september van 12 tot 15 uur in de Boogh: Opening seizoen met lunch en lezing Wendy Walrabenstein. Graag vooraf opgave voor de lunch (zie komende brief aan de leden). De lezing zal naar schatting om 13.30 starten, daarvoor behoeft u zich niet aan te melden.
  • 9 oktober: Verenigingsuitje. Zandsculpturenfestival in Garderen. Geeft u zich op via het strookje onderaan de brief, die de leden per post is toegezonden. Verzamelen in de Biltse Hoek om 9.45. Terug om ca. 17.30.
  • 11 november: Sparty-etentje (deelnemers Bechterew-groepen). Zie Reumavisie van oktober.
  • 12 december van 17 - 21 uur: Kerstdiner in Restaurant de Biltsche Hoek. Zie Reumavisie van oktober.

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2019 RPV Utrecht