logo     Reumapatiëntenvereniging Utrecht e.o.


met elkaar wandelen


Vragen aan de vereniging? Ga naar onze contactpagina

Voorlichting en ontmoeten

Over reuma en het omgaan hiermee organiseren we regelmatig voorlichtingsbijeenkomsten. Deze bijeenkomsten zijn vrij toegankelijk voor leden.
Onderaan op deze bladzijde een beschrijving van de komende voorlichtingsactiviteiten. Tenzij anders vermeld vinden deze plaats in de Boogh, van Bijnkershoeklaan 10 in Utrecht. Deze laan ligt tussen de wijken Oog & Al en Kanaleneiland.

De vereniging stimuleert door diverse activiteiten ook het contact tussen lotgenoten. Zo worden elk jaar gezellige activiteiten georganiseerd, waar vaak een eigen bijdrage voor gevraagd wordt. Jaarlijks terugkerende activiteiten zijn het verenigingsuitje, het kerstdiner voor de hele vereniging en het eigen diner voor de (Bechterew) hydrogroepen.

Onze agenda:


  • 17 oktober van 10 - 11 uur Jaarvergadering Musketon in Lunetten, zo mogelijk gelijktig ook online te volgen, zie komende uitnodiging per mail of post
  • Januari 2021 40 jaar RPV Utrecht Museum Speelklok, Utrecht
  • Sparty-etentje en kerstdiner Naar verwachting gelden dan nog teveel corona-beperkingen, zodat deze diners in 2020 niet doorgaan
  • 17 april 2021 Bechterew-volleybaltoernooi 2021 Sportcentrum Galgenwaard, Utrecht

Welkom!

Wij zijn een vereniging voor en door mensen met reuma. Wij bieden onze 400 leden tal van activiteiten. Zoals veel bewegen en voorlichting over reumatische aandoeningen. De vereniging stimuleert lotgenotencontact.

Heeft u belangstelling? Meldt u aan als lid van de RPV Utrecht e.o.

mensenlogo
© 2020 RPV Utrecht